Helmikuu 2020 Goodiebox arvostelu

Helmikuun 2020 Goodieboxin teemana oli Energize. Kauneusboksi sisälsi tuotteita, joiden avulla saa virkistettyä itsensä ja ladattua akkuja. Ehkä lupaus energiatason nousemiseen Goodieboxin tuotteilla näkyy siinä, että ottaa itselleen aikaa ja keskittyy ihon- sekä hiustenhoitoon. Vieväthän naamioiden pitämiset yleensä melkein 20 minuuttia. Goodieboxissa oli 5 erilaista tuotetta, joista 4 oli täysikokoista. Mukana tuli yksi kangasnaamio, kasvonaamio, hiusnaamio, kasvosuihke ja kasvoseerumi.

Helmikuun 2020 Goodiebox kauneustuotteet ja arvostelu

Mudmasky Aftermask Vitamin Serum (ovh. 59€): Goodieboxin kuvauksen mukaan tämä merilevää sisältävä kasvoseerumi sopii täydellisesti käytettäväksi kasvonaamion jälkeen. Vitamiineja pullollaan oleva seerumi pitää yllä kasvojen terveyttä, heleyttää ja uudistaa kasvojen ihoa. Olen käyttänyt tätä tuotetta kasvonaamioiden jälkeen ja olen ollut positiivisesti yllättynyt tuotteesta! Tuntuu, että tämä tuote tekee kasvojen ihosta paremman ja terveemmän näköisen. Tästä tuotteesta tuli suosikkini helmikuun 2020 Goodieboxin tuotteista.

Essentials by Goodiebox Face Mist (ovh. 9,95€):  Tässä Goodieboxin kasvosuihkeessa on puuvillasiemen- ja puuvillakukkauutetta, jota suihkauttamalla kasvot saavat virkistystä. Omaan makuuni tässä Goodieboxin kasvosuihkeessa on liian hienojakoinen suutin. Ohjeessa sanotaan, että tuotetta suihkutetaan 30 senttimetrin etäisyydeltä, mutta itse joudun pitämään pulloa lähempänä, jotta kasvoille laskeutuu edes vähän tuotetta. Koska tuntuu, ettei tuotetta saa kasvoille millään, joudun suihkauttelemaan tuotetta kerralla paljon. En ole huomannut suurempaa eroa kasvoissani tuotteen käytön jälkeen. Olen yrittänyt myös käyttää Goodieboxin kasvosuihketta meikin jälkeen, mutta en huomaa että se tekisi meikille mitään suurempaa eroa. Goodieboxin kasvosuihke ei päihitä omaa suosikkikasvosuihkettani, Mario Badescun kasvosuihketta.

Love Beauty and Planet Blooming Radiance Sheet Mask (ovh. 3,50€): Love Beauty and Planet kasvonaamiossa on murumuru-voita, joka kosteuttaa ja heleyttää kasvojen ihoa. Naamiota tulee pitää kasvoilla 10-20 minuutta, jonka jälkeen kangasnaamion voi laittaa biojätteeseen, sillä se on biohajoavaa materiaalia. Naamio saa ison plussan siitä, että sen pystyy kierrättämään! Sen käytön jälkeen kasvojen iho vaikutti kirkkaammalta ja kosteutetummalta. Todella kiva naamio, vaikka pidän itse enemmän poispestävistä naamioista, sillä niitä on mukavampi pitää kasvoilla. Joskus tuntuu, että kangaskasvonaamiot eivät pysy kasvoilla ja kasvoja joutuu pitämään liikkumattomina.

Helmikuun 2020 Goodiebox kauneustuotteiden arvostelu

Bio2You Nutritive Face Mask For Sensitive Skin with Dragons Tree Resin (ovh. 25,56€/75ml): Helmikuun Goodieboxissa tuli mukana kasvonaamio herkälle iholle. Tätä naamiota pidetään kasvoilla yön yli ja sen on tarkoitus rauhoittaa punaisuutta, kosteuttaa ja ravita ihoa. Olin todella innoissani, kun luin että kasvonaamio laskisi kasvojen punaisuutta, sillä itse kärsin siitä. Pidin kasvonaamiota kasvoilla ensin 15 minuuttia, jonka jälkeen hieroin loput kasvoihin ja annoin sen vaikuttaa yön yli. Pettymyksekseni tuntui, että kasvonaamio ei ollut tehnyt juuri mitään. Kasvoni oli punakammat aamulla, kuin yleensä. Kasvot eivät myöskään tuntuneet kosteutetuilta tai ravituilta. Tämä tuote oli ainoa pettymys helmikuun Goodieboxin tuotteista.

J. Mäki Professional Hair Mask (ovh. 15,90€): Goodieboxin kuvauksen mukaan tämä hiusnaamio hoitaa hiuksia ja tekee niistä elinvoimaiset. Itse sain kauneusboksissa hiusnaamion, joka on tarkoitettu värjätyille hiuksille. Värjätyille hiuksille tarkoitetussa hiusnaamiossa on sheavoita ja erilaisia öljyjä, jotka suojaavat hiusten väriä ja antavat hiuksille kiiltoa. Naamio antaa myös UV-suojan ja on parabeeniton. Hiusmaskin käytön jälkeen hiukset olivat kiiltävämmät ja hyvää tuotteessa oli se, että se ei tehnyt hiuksista rasvaisen näköisiä tai latistanut niitä. Naamio tuntui myös ravitsevan hiusta. En osaa vielä sanoa suojaako maski hiusten väriä, sillä en ole käyttänyt tuotetta vielä niin monta kertaa, mutta tämä oli oikein kiva hiusnaamio!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s