Tammikuun 2020 Glossybox arvostelu

Olen pitänyt todella paljon Goodieboxin ihonhoitotuotteista, joten päätin laittaa testaukseen toisen kauneusboksin. Päädyin Glossyboxiin, sillä se vaikutti laadukkaalta ja oli saanut hyviä arvosteluja. Katsoin aikaisempien Glossyboxien sisältöjä heidän nettisivuillaan. Mukana oli tunnettuja merkkejä, kuten Vichy, Nip+FAB, Ole Henriksen ja Trind. Tuotteet vaikuttivat siis todella laadukkailta ja pidin Glossyboxyn ihonhoitotuote -painotteisuudesta. Olen aikaisemmin maininnut, että tilaan mieluummin ihonhoitoon painottuvaa kauneusboksia kuin meikkaukseen, sillä ihonhoitotuotteet tulee käytettyä kaikki loppuun. Meikkituotteita minulla on jo sen verran, että en tarvitse niitä lisää. Sen takia lopetin Boxycharmin tilauksen, sillä en millään saanut käytettyä kaikkia meikkituotteita ja osa on jäänyt lojumaan kaappiin. Ihonhoitotuotteita tulee käytettyä joka päivä, kun taas tietyt meikkituotteet jäävät harvemmalle käytölle, etenkin jos niitä on paljon, esim. silmäluomiväripaletit ja kajaalit.

Tammikuun 2020 Glossyboxin tuotteet ja arvostelu

Yllätyin Glossyboxin esteettisyydestä. Kauneusboksin pakkaus oli kaunis, kuin pieni lahjapaketti. Tuotteet olivat pakattu hyvin boksiin ja ison kiitoksen Glossybox saa siitä, että pakkaukseen ei ollut käytetty yhtään muovia. Tammikuun 2020 Glossyboxin mukana tuli viisi erilaista tuotetta. Kauneusboksissa oli ihoseerumi, mutanaamio, silmänympärysvoide, huulirasva ja heleyttä antava meikkisuihke.

Glossybox tammikuun 2020 tuotteet ja arvostelu

SYMBIOSIS LONDON Prebiotics +Retinoids – Revitalising & Redensifying Facial Serum (ovh. 119€/30ml): Glossyboxin tuotekortin mukaan tämän seerumi antaa pehmeämmän ja sileämmän ihon. Seerumissa on anti-age vaikutus, joten tuote vähentää ryppyjen muodostumista, kosteuttaa ja lisää ihon kimmoisuutta. Symbiosis London kasvoseerumin käytön jälkeen en ole huomannut suurempaa muutosta omassa ihossani. Itselläni ei ole ryppyjä, joten en koe tarvitsevani vielä ihon kimmoisuutta lisääviä tuotteita. En ehkä kuulu tämän tuotteen kohderyhmään, joten vaikea sanoa toimiiko tuote oikeasti vai ei. En kuitenkaan huomannut suurta kosteuttavaa vaikutusta, joten en itse oikein välittänyt tästä seerumista.

MINUS 417 Time Control – Firming Radiant Mud Mask (ovh. 35€/100ml): Tämä savinaamio puhdistaa ihoa ja antaa hehkua. Glossyboxin mukaan kyseessä on 2in1 -naamio, joka samalla kuorii ihoa. Annoin tämän mutanaamion vaikuttaa iholla 10 minuuttia, jonka jälkeen huuhtelen sen pois lämpimähköllä vedellä. MINUS 417 mutanaamiosta huomasi kuorivan vaikutuksen, mutta se ei kuitenkaan ollut liian voimakas, vaan juuri sopiva. Iho tuntui kasvonaamion jälkeen puhtaammalta ja ”kiinteämmältä”. Todella hyvä mutanaamio!

Glossybox arvostelu ja kokemuksia

EMITÉ MAKE UP Millesis Active 101 Eye Light (ovh. 34€/12ml): Glossyboxin mukaan tämä silmänympärysvoide sisältää ainesosia, jotka lisäävät ihon vastustuskykyä, vahvistavat sitä ja tekevät ihosta raikkaan. Emité Make Up silmänympärysvoide todellakin häivyttää tummia silmänalusia, sillä se on värillinen. Tämä tuote toimii todella hyvin meikin alla, tuomaan lisäpeittoa silmänalusille. Jos ongelmana on tummat silmänaluset, eikä peitevoide peitä niitä, auttaa tämä tuote peittämään tummemmatkin silmänaluset.

CARMEX Lip Balm (ovh. 2,90€/7,5g): Glossyboxin tuotekortissa kerrotaan, että Carmexin huulivoide sisältää mentolia ja kamferia, jotka antavat jäähdyttävän tunteen huulille ja pehmentävät niitä. Huulivoide tuntuu raikkaalta huulilla, mutta se tunne ei ole liian voimakas. Carmexin huulivoide pysyy huulilla pitkään ja hoitaa niitä. Ainoa huono puoli tässä huulivoiteessa on se, että sormea joutuu pyörittämään purkissa jonkin aikaa, ennen kuin saa sopivan määrän tuotetta. Huulivoiteen koostumus on siis hieman liian kova, mutta se kuitenkin kosteuttaa sopivasti huulia. Kiva perus huulivoide.

Tammikuun 2020 Glossyboxin meikinkiinnityssuihke ja arvostelu

KANDI COSMETICS Glow Up Primer and Setting Spray (ovh. 23€/120ml): Glossyboxin mukaan tätä tuotetta voi käyttää sekä pohjustukseen, että meikin kiinnitykseen. Tuotetta voi käyttää myös kasvoille, sekä vartalolle. Tämä tuote vaikutti kaikista mielenkiintoisemmalta tammikuun 2020 Glossyboxin tuotteista. Suihkuttelin Kandi Cosmeticsin suihketta kasvoille meikin päälle, mutta parin suihkauksen jälkeen en huomannut mitään muutosta meikissäni. Suihkuttelin tuotetta lisää, mutta en huomannut siltikään muutosta. Lähdin katsomaan meikkiäni paremmassa valossa vessaan ja huomasin järkytyksekseni, että naamani näytti glitteriseltä Disco pallolta. Naamani oli peitetty glitterillä ja täytyy sanoa, että en pidä glitteristä missään muualla kuin silmissä. Kandi Cosmeticsin kasvosuihketta kannattaa siis laittaa varovasti ja vain muutama suihkaus. Muutamalla suihkauksella ei kuitenkaan saa suurta hohteen antavaa vaikutusta meikkiin. Parempi vaihtoehto meikkisuihkeelle, jos haluaa hohtoa, on Catricen Prime and Fine Multitalent Fixing Spray (violetti spraypullo). Tässä meikkisuihkeessa ei ole yhtään glitteriä ja tuote antaa meikille kauniin hehkun. Ajattelin testata vielä Kandi Cosmeticsin suihketta vartalolle, jos se sopisi paremmin siihen. Näin talvella ei kuitenkaan ole suurta tarvetta hohteen antavalle suihkeelle, jota käyttää vartalolle.

Olin ihan positiivisen yllättynyt Glossyboxyn sisällöstä. Tammikuun 2020 Glossyboxin suosikkini olivat Emité Make Up silmänympärysvoide sekä Minus 417 Time Control mutanaamio. Odotan innokkaasti, minkälaisia muita tuotteita seuraavien kuukausien Glossyboxeissa on!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s