Ecotools kasvoharja – syväpuhdistavaa meikinpoistoa

Olen käyttänyt muutaman vuoden ajan pääosin mineraalivettä meikinpuhdistukseen. Tuntuu kuitenkin, että mineraalivesi ei itselläni puhdista kaikkea meikkiä. Mineraaliveden käytön jälkeen pyyhin kasvot vielä jollain muulla kasvovedellä ja vanulappuun jää hieman meikkijäämiä. Tämän takia olen ajatellut löytää paremman, sekä puhdistavamman tavan poistaa meikit. Törmäsin netissä Ecotoolsin kasvoharjaan ja päätin laittaa sen testaukseen. Olen nyt käyttänyt kasvoharjaa muutamia kertoja ja ajattelin jakaa teille siitä omat kokemukseni.

Kävin katsomassa Ecotoolsin omilta sivuilta, mitä kyseisestä kasvoharjasta sanotaan. Kasvoharjan pitäisi syväpuhdistaa ihohuokoset ja kuoria hellästi ihoa. Ecotoolsin tuotteet ovat cruelty-free, vegaanisia ja tehty kierrätetyistä materiaaleista. Kierrätettyjä materiaaleja ovat muun muassa muovi ja bambu.

Ecotools kasvoharja arvostelu ja kokemuksia. Syväpuhdistavaa meikinpoistoa.

Ecotoolsin kasvoharja oli yllättävän pieni kooltaan, mutta se mahtuu hyvin käteen. Pyöreän muotonsa takia, kasvoharjasta saa hyvän otteen. Harjakset tuntuvat pehmeiltä, mutta tarpeeksi jämäkiltä. Harjakset pehmenevät paljon, kun sen kostuttaa lämpimällä vedellä. Ecotoolsin kasvoharjaa on tietääkseni kahdessa eri värissä, harmaana ja vaaleanpunaisena. Pidän tuotteen muotoilusta ja sen ajatuksesta siitä, miten sen pitäisi poistaa tehokkaasti meikit kasvoilta.

Ecotools kasvoharja kokemuksia ja arvostelu. Syväpuhdistavaa meikinpoistoa.

Käytän Ecotoolsin kasvoharjaa meikinpuhdistukseen siten, että kostutan sen ensin lämpimällä vedellä, jonka jälkeen laitan siihen vaahtoutuvaa tai geelimäistä meikinpoistajaa. Harjaan kasvoja pyörivin liikkein, jotta meikki irtoaisi kasvoilta. Kasvoharjan ja tämän tekniikan avulla meikki irtoaa todella hyvin. Tuntuu, että kasvoharja puhdistaa ihuohuokoset perinpohjin, eikä meikkijäämiä jää kasvoihin. Kasvoharja ei kuitenkaan tunnu liian voimakkaalta, että sen päivittäinen käyttöä aiheuttaisi ihovaurioita. En tietenkään käytä kasvoharjaa silmämeikinpuhdistukseen, joten poistan silmämeikit ensin jollain muulla tavalla. Ecotoolsin mukaan kasvoharjan pitäisi puhdistua meikin poiston jälkeen lämpimällä vedellä, mutta itse en ole saanut sitä puhaaksi pelkällä vedellä. Käytön jälkeen pyöritän Ecotoolsin kasvoharjaa Marseille -saippuassa, jonka avulla meikkijäämät lähtevät kasvoharjasta ja se on taas valmiina käyttöön.

Ecotoolsin kasvoharja on todella hyvä vaihtoehto syväpuhdistavaan meikinpoistoon.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s