Geisha shaver: onko hypetyksen arvoinen?

Joitain kuukausia sitten suureen suosioon nousi Geisha shaver. Ekologinen metallinen höylä, joka vähentää muovihävikkiä ja on ihoystävällinen. Päätin testata tätä kuuluisaa höylää, sillä haluan vähentää muovijätettä ja tehdä ekologisempia valintoja. Omasta kosmetiikankulutuksestani syntyy melko paljon muovijätettä, joten sitä pystyisi ehdottomasti vähentämään. Olen käyttänyt Geisha shaveria nyt muutaman viikon, joten päätin tehdä siitä arvostelun ja jakaa omat kokemukseni kyseisestä höylästä teille.

Kävin hakemassa oman Geisha shaverin paikallisesta Ruohonjuuresta. Ensimmäinen vaikutelma Geisha shaverista oli hyvä, sillä tuote vaikutti todella laadukkaalta. Pidin tuotteen muotoilusta ja kauniista väristä. Geisha shaverin hinta pyörii 20€ paikkeilla ja uudet vaihtohöylät siihen maksavat vain noin muutaman euron verran. Vaihtohöyliä saa Ruohonjuuresta, sekä monista eri kauneuden verkkokaupoista. Tuotteeseen on helppo vaihtaa uusi vaihtohöylä pyörittämällä vartta, jolloin osat irtoavat toisistaan. Varressa on rosoinen pinta, joten siitä saa hyvän otteen myös märillä käsillä suihkussa. Pidän Geisha shaverin ekologisesta ajatuksesta, sillä metallisen höyläosan pystyy kierrättämään metallien joukossa. Itse Geisha shaverin pitäisi kestää vuosia ja ainoa jäte muodostuu vaihdettavista metallisista teristä. Geisha shaverin osat ovat helppo kierrättää verrattuna muovisiin höyliin, sillä Geisha shaverissa saa teräosan irralleen. Muovisista höylistä taas ei, joten niiden vaihtopäitä ei pysty kierrättämään.

Geisha shaver kokemuksia ja arvostelu

Uusi metallinen terä ei näytä samalta kuin tässä kuvassa, sillä olen käyttänyt Geisha shaveria jo useampia kertoja, jolloin metallinen terä on hieman kulunut. Luin monia arvosteluja Geisha shaverista ja monet kertoivat saaneensa aikaan haavoja, sekä kokivat höylän käytön vaikeaksi. Suurin osa arvosteluista oli kuitenkin positiivisia. Ensimmäiset kokemukset, kun käytin Geisha shaveria tuntuivat pelottavilta, mutta pelot muuttuivat turhiksi. En saanut ollenkaan haavoja, vaikka kokeilin höylätä Geisha shaverilla eri kulmissa ja eri paineilla.

Alussa oli vaikeaa löytää oikea kulma tai paine, jolloin höylä olisi parhaiten ajellut karvat. Tuntui, että höylä ei ajellut karvoja juuri ollenkaan. Kävi ilmi, että olin laittanut höylän alaosan väärinpäin kiinni, jolloin terä ei päässyt ajelemaan karvoja. Käänsin alaosan toisinpäin ja rakastuin täysin Geisha shaveriin! Tuote höyläsi karvat todella tarkasti ja teki ihosta sileän. Alaosan toisinpäin käännön jälkeen oli helppo löytää kulma ja paine, jolloin sai parhaiten höylättyä ihon, eikä tuote itselläni ärsyttänyt ollenkaan ihoa. Olen käyttänyt Geisha shaveria säärien, kainaloiden ja bikinirajan sheivaamiseen ja höylä tekee parempaa jälkeä kuin mikään muu testaamani muovinen höylä. Muoviset höylät saattavat ärsyttää omaa ihoani ja koen, että niillä on helpompi saada haavoja aikaan kuin Geisha shaverilla. Omat kokemukseni Geisha shaverista ovat todella positiivisia enkä todellakaan palaa muovisiin höyliin enää koskaan! Suosittelen Geisha shaveria lämpimästi kaikille, sillä tämä tuote on ollut tähän asti paras testaamani höylä ihokarvojen ajelemiseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s