Graafinen silmämeikki ja Colourpopin nestemäisen luomivärin arvostelu

Tilailin jokin aika sitten Colourpop Cosmeticsin sivuilta erilaisia meikkejä ja kirjoitin niistä aikaisemmin arvostelun. Tilasin samalla ihanan vihreän luomiväripaletin nimeltä So My Luck ja tein siitä myös oman arvostelun ja meikkilookin. Yksi tuote jäi kuitenkin siinä postauksessa arvostelematta ja se oli Colourpopin Supernova Shadow -metallinen nestemäinen luomiväri sävyssä Plain Jane. Olen aina halunnut kokeilla metallista nestemäistä luomiväriä ja muistan, kuinka suureksi hitiksi jokin aika sitten nousivat Stilan Magneficent Metals -nestemäiset luomivärit. Halusin kokeilla samantapaista tuotetta, joka olisi edullisempi. Sitten löysin Colourpopin Supernova Shadow luomivärit. Valitsin sävyn Plain Jane, sillä se oli ihanan lämpimän sävyinen ruskea. Silmämeikin tekoon en käyttänyt mitään muita luomivärejä kuin tätä Colourpopin nestemäistä luomiväriä. Ohuemman rajauksen tein Kiko Milanon Super Colour silmänrajauskynällä sävyssä 102. 

Colourpop Supernova Shadow metallinen glitterinen ruskea nestemäinen luomiväri

Yllätyin positiivisesti Colourpopin Supernova Shadow -nestemäisestä luomiväristä. Se oli todella pigmenttinen, sekä metallinen. Colourpopin metallinen luomiväri oli helppo levittää siinä olevan levittäjän avulla. Otin avuksi kuitenkin ohuen rajaussiveltimen, jotta saisin tarkat reunat silmämeikille. Glitteriä ei varissut kasvoille ja sitä sai jopa häivytettyä siveltimellä hyvin. Sisänurkkaa kohti häivytin Colourpopin nestemäistä luomiväriä puhtaalla siveltimellä. Tuote pysyi hyvin luomella eikä varissut pois. Metallinen/glitterimäinen luomiväri on paljon miellyttävämpi levittää silmäluomelle, kuin irtoglitteri. Ei tarvitse erikseen laittaa alle pohjustusta, joka kiinnittäisi glitterin, sillä nestemäinen luomiväri pysyy hyvin itsekseen paikoillaan luomella. Aina kun laitan irtoglitteriä luomelle, sotken pöydän ja itseni irtoglitteriin. Sitä löytyy käytön jälkeen parin viikon päästä ihan ihmeellisistä paikoista. Nestemäisissä metallisissa luomiväreissä ei ole tätä ongelmaa. Suosittelen Colourpopin Supernova Shadow -nestemäistä luomiväriä lämpimästi kaikille!

Colourpop kuparinen nestemäinen metallinen luomiväri

Meikissä käytetyt tuotteet:

Kasvot:
Fit me Maybelline Luminous Smooth 110
Rimmel Stay Matte powder
Maybelline Fit Me Concealer – 05
RCMA No-Color Powder
Misslyn Beach Please Bronzing and contouring powder
Revolution Bronzer reloaded – Long weekend
Revolution Blush Reloaded – Rhubarb & Custard
Revolution Soph X Highlighter palette

Kulmat:
NYX Micro Brow Pencil – ash brown
NYX Fill & Fluff – Ash Brown
Loreal Brow artist plumper – brown
NYX Control Freak – Eyebrow Gel

Silmät:
Colourpop Supernova Shadow – Plain Jane
KIKO Super Color Eyeliner – 102

Huulet:
Morphe Liquid Lip – Peanut

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s