Parhaat edulliset peitevoiteet

Follow my blog with Bloglovin

Monien vuosien saatossa on tullut kokeiltua erilaisia peitevoiteita, kalliimmista edullisempiin. Mukaan on mahtunut floppeja, mutta myös hittejä. Tässä postauksessa paljastan omat suosikkini peitevoiteista, jotka ovat kaikki alle 10€. Hyvän peitevoiteen ei tarvitse maksaa paljoa ja monesti edullisemmat peitevoiteet ovat olleet parempia kuin kalliimmat sellaiset. Seuraavat neljä suosikkiani edullisista peitevoiteista ovat täydellisiä silmien alle, korostamaan ihoa tai peittämään ihon virheitä.

Ehdoton suosikkini peitevoiteista muutamaan vuoteen on ollut Maybellinen Insta Anti-Age Eraser Multi Use -peitevoide, joka on ennen kulkenut nimellä Age Rewind. Tämä Maybellinen peitevoide levittyy meikkivoiteen päälle hyvin, eikä se jätä silmänalusia kuivan näköiseksi. Jos peitevoiteesta haluaa peittävämmän, voi sen jättää hetkeksi ”odottamaan” silmänalusten alle ennen sen levitystä. Tuotteen peittävyys on keskitasoa, mutta siitä saa peittävämmän edellä mainitulla taktiikalla. Peitevoide levittyy todella kauniisti ja helposti, joko meikkisienellä tai siveltimellä. Vaikka tuotteen antaisi olla jonkin aikaa iholla ennen sen levitystä, ei se jämähdä paikoilleen vaan se on aina helppo ”häivyttää”. Tämän edullisen peitevoiteen levityksen helppouden vuoksi on se yksi suosikeistani. Tuote näyttää myös kauniilta iholla. Maybellinen Insta Anti-Age Eraser -peitevoiteessa on todella monta eri sävyä ja tällä hetkellä käytän kellertävää sävyä Neutralizer, jolla saa häivytettyä hyvin tummia silmänalusia. Itse suosin peitevoiteissa keltaiseen taittavaa sävyä, sillä meikkivoiteenikin ovat hieman keltaiseen sävyyn taittavia tai neutraaleja. Maybellinen Insta Anti-Age Eraser Multi Use-peitevoidesarjassa on todella monta eri sävyä, josta jokainen löytää varmasti omansa. Oli peitevoide sitten neutraali, pinkkiin tai keltaiseen taittava. Tuotteen tummempia sävyjä voi käyttää myös varjostamiseen. Peitevoidetta saa esille pyörittämällä peitevoiteen putkilon punaista osaa ja tuotteen saa levitettyä helposti kasvoille sen päässä olevalla sienellä.

Seuraava suosikkini edullisista peitevoiteista on toinen Maybellinen peitevoide nimeltä FITme! Edellä mainittuun Maybellinen Istant Anti-Age Eraser -peitevoiteeseen verrattuna tämä peitevoide on kevyempi. FITme! -peitevoiteen peittävyys on alhaisen/keskitason väliltä. Tuote on kevyt, mutta sillä saa kuitenkin peitettyä silmänaluset tai ihovirheet melko hyvin. Se ei kuitenkaan peitä niitä kokonaan. FITme! -peitevoide on täydellinen niille päiville, kun ei ole paljon meikkiä iholla, mutta haluaa kuitenkin hieman peittoa kasvoille. Tämä edullinen hyvä peitevoide on oiva myös korostamaan kasvoja. Laitan FITme! -peitevoiteen vaaleinta sävyä hieman otsalle, nenänvarteen, leukaan ja silmien alle, jolloin kasvoihin saa syvyyseroa.

Yksi parhaimmista edullisista peitevoiteista on NYXin Can’t Stop Won’t Stop. Tämä NYXin peitevoide on hyvin samanlainen verrattuna kalliimpaan Urban Decayn Naked Skin -peitevoiteeseen. Tuotteissa on samantyyppinen koostumus ja peittävyys, mutta NYXin peitevoide pysyy paremmin iholla. Urban Decayn peitevoide lähti iholta todella helposti pois, jos silmät alkoivat vetistämään tai satoi vettä. Ihoon jäi rannut, joista peitevoide oli lähtenyt pois. NYXin peitevoiteessa ei tätä ongelmaa ole. NYXin Can’t Stop Won’t Stop -peitevoide on peittävyydeltään keskitasoa. En antaisi tämän peitevoiteen asettua iholla ennen levitystä, koska se saattaisi jämähtää paikoilleen tehden sen häivyttämisestä vaikeaa. NYXin peitevoiteissa on vaalealle iholle hyvä sävyvalikoima, josta löytää varmasti hyvän sävyn itselleen. Itse käytän tällä hetkellä sävyä Fair, jolla saa sekä peitettyä että korostettua kasvoja.

Viimeinen paras edullinen peitevoide listallani on Makeup Revolutionin Conceal & Define. Kaikista edellä mainituista peitevoiteista tämä peitevoide on edullisin ja peittävin. Käytän tätä peitevoidetta silloin, kun olen tehnyt näyttävän meikin ja haluan peittää kaikki ihon virheet ja silmänaluset. Tuote kannattaa levittää heti sen laiton jälkeen, muuten sitä saattaa olla vaikea häivyttää. En suosittele tätä peitevoidetta kuiville silmänalusille, sillä se on mattainen ja paksu.

Tiivistettynä siis kaikista paras edullinen peitevoide arkikäyttöön on Maybellinen Insta Anti-Age Eraser, jonka jälkeen toiseksi paras arkikäyttöön on NYXin Can’t Stop Won’t Stop. Kun meikkiä ei ole kasvoilla ollenkaan tai vähän, on Maybellinen FITme! -peitevoide hyvä valinta. Jos peitevoiteelta haluaa peittävyyttä ja tarkoitus on tehdä näyttävä meikki, on Makeup Revolutionin Conceal & Define oiva valinta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s