Joulukuun Goodiebox arvostelu

Joulukuun Goodieboxin tuotteet olivat erilaisia verrattuna kahden edellisen kuukauden Goodieboxeihin. Edelliset kauneusboxit olivat ihonhoitopainotteisia, kun taas joulukuun Goodiebox sisälsi enimmäkseen meikkejä. Joulukuun Goodiebox on ehdottomasti ollut suosikkini sen meikkipainotteisuuden takia. Tähä mennessä Goodieboxeissa on tullut laadukkaita tuotteita, joista osa on päätynytkin pysyvästi omaan ihonhoitorutiiniin. 24,90€ hintaan nähden, Goodiebox on todella hyvä.  Itse olen käyttänyt kaikki Goodieboxeissa tulleet tuotteet loppuun ja mitään ei ole päätynyt hukkaan! Plussaa Goodiebox saa siitä, että tuotteiden pakkaamiseen ei ole käytetty yhtään muovia. Tällä hetkellä Goodieboxia ei pysty itse muokkaamaa, vaan kaikille tulee samat tuotteet. Tulevaisuudessa olisi mahtavaa, jos Goodieboxia pystyisi muokkaamaan enemmän omien tarpeiden mukaan, jolloin saisi sopivia tuotteita omalle iholle. Joulukuun Goodieboxissa tuli 5 erilaista tuotetta; ripsiväri, tekoripset, luomiväri, puuterisivellin sekä kasvokuorinta. Alempaa löytyy kaikkien joulukuun Goodieboxin tuotteiden arvostelu.

Joulukuun Goodieboxin tuotteet ja Goodiebox kauneusboxi arvostelu

Furr 3D Faux Mink Lashes (ovh. 17€): Joulukuun Goodieboxissa oli mukana näyttävät tekoripset. Goodieboxin tuotekuvauksen mukaan nämä tekoripset ovat käsintehdyt, vegaaniset ja lateksittomat, sekä näitä tekoripsiä pystyy käyttämään jopa 10 kertaa. Ripset näyttivät ja tuntuivat laadukkailta, mutta itselläni ei tule näille käyttöä. Omaan luonnostaan pitkät ripset, joten en koe tarvetta käyttää nauhallisia tekoripsiä. Kun haluan enemmän tuuheutta ripsiin, käytän yksittäisiä ripsitupsuja. Nämä tekoripset päätyvät jollekin ystävälle, joka pitää tällaisista tekoripsistä.

Benefit Cosmetics BaDgal BANG! Mascara (ovh. 27,50€/8.5.g): Olen jo pitkän aikaa halunnut kokeilla jotain Benefitin ripsiväriä, sillä olen kuullut niistä paljon hyvää ja vihdoin siihen tuli mahdollisuus! Joulukuun Goodieboxissa oli matkakokoinen Benefitin BaDgal BANG! -ripsiväri. Ripsivärissä oli hyvä muovinen harja, jolla sai helposti levitettyä ripsivärin. BaDgal BANG! -ripsiväri oli todella musta ja teki ripsistä pitkät. Ainoa huono puoli ripsivärissä oli se, että se ei erotellut tarpeeksi ripsiä vaan se ”yhdisti” liikaa ripsiä. Jos ripsiväriä laittoi useamman kerroksen, se alkoi paakkuuntua. Benefitin BaDgal BANG! -ripsiväri oli hyvä perusripsiväri, mutta se ei peitonnut omaa ikuista suosikkiani Max Factorin False Lash Effect -ripsiväriä.

Phase Zero metallinen luomiväri

Phase Zero Make Up – Metal Foil Eyeshadow (ovh. 10,05€): Tämä joulukuun Goodieboxin tuote oli positiivinen yllätys. En ollut koskaan käyttänyt kyseisen merkin tuotteita, tai edes kuullut kyseisen merkin olemassaolosta. Phase Zeron metallinen luomiväri kuitenkin yllätti todella positiivisesti. Luomiväri antoi kauniin wet look -efektin luomelle, jonka sai parhaiten aikaan levittämällä tuotetta sormella luomelle. Luomiväristä ei irronnut glitteriä, joten se ei tarhannut muuta meikkiä. Tässä metallisessa luomivärissä oli kauniin shampanjan väri. 

Niré Beauty – Plush Powder Brush (ovh.16€): Toinen merkki Phase Zeron lisäksi, josta en ollut koskaan kuullut oli Niré Beauty. Joulukuun Goodieboxissa tuli puuterisivellin Niré Beauty nimiseltä kosmetiikkayritykseltä. Puuterisivellin vaikutti laadukkaalta ja se oli hyvin kaunis glitter varsineen. Puuterisiveltimeksi sivellin ei ollut tarpeeksi ”tiivis”, eli harjaksia ei ollut tarpeeksi siveltimessä. Oma suosikkini puuterin levittämiseen on jo vuosia ollut Real Techniquesin Powder Brush. Tässä siveltimessä on todella hyvä muoto ja sopiva määrä harjaksia puuterin levittämiseen koko kasvoille. Koska Niré Beautyn puuterisivellin ei ollut tarpeeksi ”tiivis”, kokeilin levittää sillä poskipunaa. Tähän tarkoitukseen Niré Beautyn sivellin olisi oivallinen, jos se olisi kooltaan pienempi. Suuren koon takia, poskipunaa levittyi todella laajasti. Sivellin voisi sopia aurinkopuuterin levittämiseen, silloin kun sen ei tarvitse olla tarkka levitys. 

Jorgobe scrub mask kasvokuorinta ja kasvonaamio

Jorgobé – Refreshing Scrub Mask (ovh. 26,90€): Joulukuun Goodieboxin mukana tuli täysikokoinen Jorgobén 2-in-1 puhdistustuote, joka tarkoittaa sitä, että tuotetta pystyy käyttämään sekä kasvonaamiona, että kasvojenkuorintana. Goodieboxin kuvauksen mukaan Jorgobén Refreshing Scrub Mask poistaa kuolleet ihosolut, epäpuhtaudet ja rasvat, jättäen ihon puhtaaksi ja kosteutetuksi. Tuote sisältää kuorivia jojoba-kuorintarakeita, sekä aprikoosisiemenöljyä. Käytän tuotetta kasvonaamiona ja jätin sen kasvoille 10-15 minuutiksi. Jo muutaman käytön jälkeen kasvoissa huomaa selkeän eron. Tuote todellakin poistaa iholta epäpuhtauksia ja tekee ihosta paremman.  Iho tuntuu ihanan puhtaalta, mutta itse en ole huomannut sen kosteuttavaa vaikutusta. Tämä tuote päätyi itselläni vakituiseen ihnonhoitorutiiniin. Jorgobén Refreshing Scrub Mask on ollut paras ihonhoitotuote kaikista Goodieboxin ihonhoitotuotteista tähän mennessä!

Olen kirjoittanut arvostelut kahdesta edellisestä Goodieboxista, jos nämä arvostelut kiinnostavat, käy kurkkaamassa lokakuun Goodieboxin arvostelu sekä marraskuun Goodieboxin arvostelu.

4 thoughts on “Joulukuun Goodiebox arvostelu

 1. Tosi kivanoloinen boksi ja oon kyllä tykännyt älyttömästi goodiebox sisällöistä. Hitsi kun odotankin jo lomalta kotiin paluuta että pääsee availemaan kaikki joulun aikana postiin tulleet kauneusboksit 🥰

  Tykkää

 2. Mulle on nyt tullut 2 boxia, molemmat ihan mahtavia. Sitä ihmettelen, kun kaverin kans tilattiin samaan aikaan ni sille tulee boxi 2 viikkoa ennen minua!? Nyt hän sai omansa jo ennen joulua ja minun boxia ei ole vielä lähetettykään, menee siis juhlapyhistä johtuen ainakin jopa 3 viikkoa myöhempään.. Joskus tammikuun puolivälissä jos silloinkaan. Marraskuun boxi tuli samaan aikaan kuin ystäväni joulukuun boxi. Ontuvat ja epämääräiset selitykset asiakaspalvelusta.. En jatka tilausta enää.

  Tykkää

  1. Onpa ihmeellistä. Itselläni Goodieboxit tulevat aina joka kuukauden lopussa. En tiennytkään että noissa toimituksissa on ollut ongelmia, onpa harmi! Toivottavasti saavat asian korjattua…

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s