Jouluinen meikki ja täydellinen punainen huulipuna

Joulun inspiroima meikki

Joulun värit inspiroivat ja halusin kokeilla näyttävämpää jouluista meikkiä, jossa yhdistän joulun päävärejä, punaista sekä vihreää. Punaisen cut crease -silmämeikin tekoon käytin punaisia luomivärejä Jeffree Starin Androgyny paletista sekä Makeup Revolutionin Reloaded paletista sävyssä Marvellous Mattes. Alaluomen vihreän silmämeikkiin käytin Colourpopin Just My Luck -palettia, jossa on ihania vihreän eri sävyjä. Jos olet etsinyt hyvää vihreää luomiväripalettia, on tässä oiva vaihtoehto. Olen kirjoittanut Colourpopin Just My Luck -paletista arvostelun, jossa kerron kyseisestä silmäluomiväripaletista lisää. Sisäluomelle laitoin Essencen vihreää silmäkynää sävyssä I Have Green. Punaisista strasseista tein silmänrajauksen ja strassit kiinnitin ripsiliimalla.

Kun käytän huulilla tummia sävyjä, haluan että huulipuna pysyy huulilla eikä tarvitse pelätä leviääkö huulipuna mihinkään. Tämän takia suosin mieluummin nestemäisiä, toisin sanoen liquid lipstick, huulipunia. Nämä nestemäiset huulipunat pysyvät normaaleja huulipunia paremmin huulilla, mutta jotkin niistä voivat tuntua kuivilta ja ikäviltä huulilla. Olen testaillut monien eri meikkibrändien omia nestemäisiä huulipunia ja kaikista parhaimmat nestemäiset huulipunat löytyvät Ofra Cosmeticsilta. Ofralta löytyy kymmenittäin erilaisia sävyjä, joista varmasti löytää itselleen mieluisan sävyn. Itselläni on jo viisi Ofran erilaista nestemäistä huulipunaa, enkä ole koskaan pettynyt niihin. Huulipunat levittyvät hyvin huulille ja riittää kun niitä laittaa yhden kerroksen. Ofran nestemäiset huulipunat pysyvät myöskin huulilla todella hyvin, vaikka söisi tai joisi. Ne eivät tunnu kuivattavilta huulilla ja niitä pystyy pitämään näin talvenakin useampia tunteja. Muutama vuosi sitten Ofran tuotteita ei saanut helposti Suomeen ja tilailin merkin huulipunia puolalaiselta sivustolta. Onneksi Ofran tuotteet ovat nykyään helpommin saatavilla. Ofran tuotteita pystyy tilaamaan esimerkiksi Nellystä, Bangerheadista ja Oletkaunis -sivustolta. Tämän jouluisen meikin tekoon käytin Ofran nestemäistä huulipunaa sävyssä Atlantic City, joka on täydellisin löytämäni punainen huulipuna. Sävy on kauniin punainen, eikä se taita liikaa oranssiin. Jos et ole testaillut Ofran nestemäisiä huulipunia vielä, suosittelen testaamaan niitä ehdottomasti!

Ihanaa joulua kaikille!

Meikissä käytetyt tuotteet:

Kasvot:
L´Oréal True Match -meikkivoide
NYX Can’t Stop Won’t Stop -peitevoide
Makeup Revolution Conceal & Fix -irtopuuteri
Pür Midnight Masquerade Face Palette (paletista korostusväri, poskipuna ja aurinkopuuteri)

Kulmat:
NYX Micro Brow Pencil -kulmakynä sävyssä Ash Brown
NYX Control Freak -kulmageeli

Silmät:
Revolution Reloaded  Marvellous Mattes -luomiväripaletti
Jeffree Star Androgynous -luomiväripaletti
Colorpop Just My Luck -luomiväripaletti
Essence Gel Eye Pencil – I Have Green
Maxfaxtor False Lash Effect -ripsiväri
Benefit  BadGal Bang! -ripsiväri

Huulet:
Ofra Cosmetics Liquid Lipstick – Atlantic City

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s