Graafinen silmänrajaus ja tämänhetkiset suosikkituotteet

Pinterestissä ja Instagramissa on tullut vastaan monia erilaisia graafisia silmänrajauksia ja niistä inspiroituneena halusin tehdä oman version kyseisestä meikkilookista. Rajauksen tekoon käytin Rimmelin Wonder Swipe silmänrajauskynää sävyssä Cool AF. Silmänrajauskynän purkin korkista saa käsityksen, että sävy olisi violetti, mutta iholle laitettuna tuota taittaa enemmän siniseen kuin violettiin. Wonder Swipe – Cool AF sävyssä on ihana metallinen kiilto ja se on pigmenttinen. Riitti, kun tuotetta laittoi vain yhden kerroksen. Itse olen tottunut laittamaan silmänrajauksen siveltimellä, joka on taipuisa, mutta tässä Rimmelin silmänrajauskynässä sivellin oli aika jämäkkä. Tuote kuivui melko nopeasti ja pysyi hyvin luomella, se ei siirtynyt tai tarttunut muualle kuivumisen jälkeen.

Tämän sinisen graafisen silmänrajaus -meikkilookin tekoon käytin omia suosikkituotteitani. Pohjustin kasvot The Ordinaryn Natural Moisturizing -päivävoiteella, joka on ehdoton suosikkituotteeni meikkivoiteen pohjustukseen. Itse en käytä niin sanottuja ”meikinpohjustusvoiteita” sillä en usko niitten tehoon. Olen kirjoittanut aiheesta blogipostauksen, joten jos aihe kiinnostaa käy kurkkaamassa postaus toimivatko meikinpohjustusvoiteet? Meikkivoiteena tässä meikkilookissa käytin Fit Me Maybelline Luminous Smooth -meikkivoidetta. Kyseinen meikkivoide antaa kauniin hehkun kasvoille ja juuri sopivasti peittävyyttä. Maybellinen Fit Me Luminous Smooth -meikkivoide ei kuitenkaan peitä täysin kaikkia ihovirheitä ja en suosittelisi sitä käytettäväksi rasvoittuvalle iholle. Peitevoiteena silmien alla käytin Maybellinen Insta Anti Age Eraser -peitevoidetta, joka on paras tähän asti testaamani peitevoide. Tuote levittyy kuin unelma ja antaa sopivan peittävyyden. Tuote ei näytä kuivalta silmien alla ja pysyy erinomaisesti paikallaan päivän ajan. Insta Anti  Age Eraser peitevoide ei myöskään jämähdä silmien alle, vaikka sitä ei levittäisi sienellä tai siveltimellä heti sen laiton jälkeen. Kun peitevoiteen antaa hetken olla silmien alla, saa siitä näin peittävämmän.

Sininen graafinen glitter rajaus

Peitevoiteen kiinnittämiseen käytin Revolution Light Yellow Loose Setting -puuteria, joka on hyvä edullinen irtopuuteri. Käytin Rimmelin Stay Matte -puuteria meikkivoiteen kiinnittämiseen. Tämä puuteri on ollut käytössä itsellä jo vuosia, eikä se koskaan petä! Varjostukseen käytin Misslyn Beach Please Bronzing and Contouring Powder -tuotetta. Tämä varjostustuote on erinomainen vaalealle iholle, sillä se ei ole liian kylmä, joten se ei näytä harmaalta kasvoilta. Tuote ei ole myöskään liian lämmin, joten se ei jätä oranssia viivaa kasvoihin. Jos etsinnässäsi on hyvä mattainen varjostustuote vaalealle iholle, on Misslyn Beach Please Bronzing and Contouring Powder ehdottomasti hyvä vaihtoehto. Mattaisen varjostuksen jälkeen tykkään itse laittaa vielä hehkun antavaa aurinkopuuteria. Tämänhetkinen suosikkini on Revolutionin Bronzer Reloaded sävyssä Long Weekend. Poskipunana käytin Revolution Blush Reloaded sävyssä Rhubard & Custard. Kyseisen sarjan poskipunista löytyy kivoja sävyjä, ne levittyvät hyvin ja ovat sopivan pigmenttisiä. Korostukseen käytin Revolution Sopg x Highligther -palettia, joka on todella hyvä edullinen korostuspaletti.

Ripsivärinä käytin omaa ikisuosikkiani Max Factorin False Lash Effect -maskaraa. Palaan tähän tuotteeseen aina ja se on ollut ripsivärien ykköspaikalla itselläni jo vuosia. Ripsiväri ei varise päivän aikana, erottelee ripset ihanasti ja antaa niille myöskin pituutta. Ripsivärissä on paksu harja, joten pienisilmäisille tai todella lyhyille ripsille tuote ei välttämättä sovi. Käytin ripsissä lisäksi Goodieboxin mukana tullutta Sandstone Mascara Intense -ripsiväriä, joka on hyvä perusripsiväri. Kulmiin käytin samoja tuotteita kuin aina. NYXin Micro Brow kynää sävyssä Ash Brown ja NYXin Fill & Fluff kulmakynää sävyssä Ash Brown. Nämä NYXin kulmakynät ovat olleet parhaita testaamaniani kulmakyniä. Kulmageelinä käytin L’Oréalin Brow Artist Plumper sävyssä Brown ja NYXin Control Freak. Huulien tekoon käytin Catricen Volumizing huulivoidetta sävyssä Delight-full ja Maybellinen Color Sensational huulipunaa sävyssä Sultry Sand.

Meikissä käytetyt tuotteet:

Kasvot:
Fit me Maybelline Luminous Smooth 110
Loreal True Match Foundation
Maybelline Insta Anti Age Eraser
Revolution Light Yellow Loose Setting Powder
Rimmel Stay Matte powder
Misslyn Beach Please Bronzing and contouring powder
Revolution Bronzer reloaded – Long weekend
Revolution Blush Reloaded – Rhubarb & Custard
Revolution Soph X Highlighter palette

Kulmat:
NYX Micro Brow Pencil – ash brown
Loreal Brow artist plumper – brown
NYX Control Freak – Eyebrow Gel
NYX Fill & Fluff – Ash Brown

Silmät:
Rimmel Wonder Swipe – Cool AF
Max Factor False Lash Effect Mascara
Sandstone Mascara Intense

Huulet:
Catrice Volumizing LipBalm – Delight-full
Maybelline colorsensational lipstick – Sultry Sand

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s