Hyvä sininen luomiväripaletti sinisen silmämeikin tekoon

Olin jo jonkin aikaa etsinyt hyvää sinistä luomiväripalettia, jossa olisi pääasiassa ainoastaan sinisen sävyisiä luomivärejä. Olin aikeissa tilata ColourPopilta sinisen luomiväripaletin nimeltä Blue Moon, mutta kyseinen luomiväripaletti oli loppuunmyyty kun tein tilausta ColourPopin nettisivuilla. Toinen vaihtoehto oli Jeffree Starin Blue Blood, mutta en halunnut panostaa luomiväripalettiin, joka mahdollisesti jäisi vähemmälle käytölle. Eikä olisi ollut varmaa, olisivatko luomivärit olleet hintansa väärti pigmentin ja blendautumisen suhteen.

Sininen silmämeikki glitter rajauksella

Onneksi törmäsin Revolution Cosmeticsin sivuilla edulliseen siniseen luomiväripalettiin. Luomiväripaletti kuuluu sarjaan Forever Flawless ja se on nimeltään ICE. Luomiväripaletin sävyt blendautuivat todella hyvin ja olivat yllättävän pigmenttisiä, vaikka hintaa paletilla oli BeautyBayn sivuilla vain 8,40€ ja heidän omilla sivuillaan 10£. Paletissa on 18 eri sävyä, joista suurin osa on ihania sinisen eri sävyjä, joilla saa tehtyä dramaattisemman tai hillitymmän sinisen meikin. Yllä olevan silmämeikin teossa on käytetty ainoastaan tätä Revolutionin sinistä silmäluomiväripalettia, ja valkoinen rajaus on tehty NYX:n liquid linerilla sävyssä White. Rajaukseen on lisätty hieman Lit Cosmeticsin irtoglitteriä sävyssä Hello Sunshine. Muutaman metallisen sinisen luomivärin kanssa oli ongelmia, sillä ne eivät näyttäneet silmäluomella halutunlaiselta. Suihkaus kasvovettä kuitenkin korjasi asian. Luomiväripaletissa oli myös pari ”lohenpunaista” sävyä ja yksi metallinen pronssin sävy, jotka eivät omasta mielestäni sovi paletin väriteemaan ollenkaan. Yllättävä valinta laittaa yksi metallinen pronssinsävyinen luomiväri siniseen luomiväripalettiin. Revolutionin Forever Flawless – ICE saa kuitenkin todella hyvän arvostelun ja suosittelen palettia muillekin, jotka haluavat taiteilla sinisiä luomivärejä. Tähän Forever Flawless sarjaan kuuluu muitakin paletteja, jotka näyttävät upeilta! Esimerkiksi neutraali Optimum ja värikäs Constellation silmäluomiväripaletti.

Revolution sininen silmäluomiväripaletti
Edullinen hyvä sininen silmäluomiväripaletti

Meikin teossa käytetyt tuotteet:

Kasvot:

Fit me Maybelline Luminous Smooth 110
Loreal True Match Foundation
Rimmel Stay Matte powder
Misslyn Beach Please Bronzing and contouring powder
Revolution Bronzer reloaded – Long weekend
Revolution Blush Reloaded – Rhubarb & Custard
Revolution Soph X Highlighter palette
Maybelline Fit me Concealer
Revolution Light Yellow Loose Setting Powder

Silmät:
Revolution Eyeshadow palette Forever Flaweless – ICE
Rimmel Scandal Eyes – tempting Turquoise
NYX Jumbo Eye Pencil -White
Lit Cosmetics Clearly Liquid Glitter Base
Lit Cosmetics Hello Sunshine loose glitter
NYX liquid liner – white
Max Factor False Lash Effect Mascara
Sandstone Mascara Intense

Kulmat:
NYX Micro Brow Pencil – ash brown
Loreal Brow artist plumper – brown
NYX Control Freak – Eyebrow Gel
NYX Fill & Fluff – Ash Brown

Huulet:
Catrice Plumping Gel Lipstick 030

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s