Marraskuun Goodiebox arvostelu

Marraskuun Goodieboxissa oli kivoja tuotteita, jotka olivat erilaisia verrattuna lokakuun kosmetiikkaboxin tuotteisiin. Rehellisesti sanottuna ainoa tuote boxissa, mikä ei innostanut yhtään oli scrunchie. Tämä ainoastaan sen takia, koska en itse tykkää käyttää schrunchieita hiusten kiinnittämiseen. Marraskuun Goodieboxin ihonhoitotuotteet vaikuttavat mielenkiintoisimmilta kuin edellisen kuukauden Goodieboxin. Tämän kuukauden boxissa oli yhteensä 6 tuotetta, joista kolme oli täysikokoisia kosmetiikkatuotteita.

Marraskuun Goodiebox tuotteet

Aether Extraem Eau de Parfum (ovh.120€/75ml): hajuvesi on unisex ja siinä on puun, kukkien ja myskin vivahteita. Goodieboxin kuvauksen mukaan tämä Aether Extraem hajuvesi on hienovarainen, lämmin ja aistillinen. Itse pidän makeista tuoksuista ja etenkin hajuvesistä, jotka sisältävät vaniljaa tai eri hedelmiä. Aether Extraem -hajuvesi oli omasta mielestäni liian raikas ja hieman myskinen, joten se ei päädy omaan käyttöön. Näen, että hajuvettä voi kuitenkin käyttää sukupuolesta riippumatta. En ostaisi hajuvettä täyskoossa ja tämä näytekoko päätyy jollekin ystävistäni käytettäväksi.

Marraskuun Goodiebox seerumi

Rabens Saloner Tie Dye Scrunchie (ovh. 17€): Tanskalaisen Rabens Salonerin valmistama schrunchie, jolla saa sidottua hiukset kiinni ja joka on saanut vivahteita 60-luvulta. Marraskuun Goodieboxissa tullut schrunchie ei valitettavasti itselläni päädy käyttöön, sillä se ei sovi omaan tyyliini enkä muutenkaan pidä scrunchieita. Scrunchie on kuitenkin todella söpö, joten lahjoitan sen ehdottomasti jollekin siitä tykkäävälle!

de_CURE L1FT – Instant Correcting Serum (ovh. 85€/30ml): Goodieboxissa tulleen tuotekuvauksen mukaan de-CURE L1FT -seerumin täytyisi olla oikea anti-aging ihme. Seerumin pitäisi vähentää ryppyjä, sekä parantaa ihohuokosten ja kasvojen ihon laatua. Näin 23 -vuotiaana ei ole vielä kummemmin ryppyjä ilmestynyt, mutta ehkä tällä tuotteella voisi olla ennaltaehkäiseviä vaikutuksia! Tuotteen levityksen jälkeen, tuntuu kasvojen iho kiristyneemmältä. Tuotteen käytön jälkeen en ole huomannut ihmeellisiä muutoksia kasvoissani. Itselläni on laajat ihohuokoset ja tämä tuote on auttanut ainoastaan hieman niiden kanssa, pienentäen niitä. Ryppyjen tehoamiseen en osaa sanoa, sillä en niitä vielä omista. Tuotteen hinnan takia odotin siltä mullistavia vaikutuksia, mutta niitä ei valitettavasti ollut. En ostaisi tuotetta itselleni käyttöön.

Revlon Colorburst Balm Stain (ovh. 12,50€): Goodieboxissa tuli mukana Revlonin väriä antava huulivoide. Huulivoiteessa on mieto piparmintun tuoksu ja tuotteen pitäisi kosteuttaa, sekä hoitaa huulia. Säikähdin aluksi Revlonin huulivoiteen pakkauksen pinkkiä väriä, sillä itselleni ei sovi yhtään pinkki huulipuna. Onneksi Revlonin Colorburst huulivoide ei ole kovin pigmenttinen ja sävy on aivan ihana! Sama kuin oma huulien väri, mutta parempi. Tuote sopii todella hyvin arkikäyttöön, kun haluaa hieman väriä huulille eikä halua käyttää kuivattaa huulipunaa. En sanoisi Revlonin Colorburst huulituotetta huulivoiteeksi, mutta se ei ainakaan kuivata huulia, mikä on todella kiva näin talvella. Huulituotteessa on kierre pohjassa, mitä pyörittämällä saa esille lisää tuotetta. Revlonin Colorburst huulituotteen saamisen jälkeen olen käyttänyt sitä joka päivä.

LASplash Cosmetics – Wickedly Divine Eyeliner (ovh. 15€): Goodieboxin tuotekortin kuvauksen mukaan LASplashin Wickedly Divine Eyeliner on glitterinen silmänrajauskynä, joka kuivuu nopesti eikä varise päivän aikana. Silmänrajauskynän suti on suunniteltu siten, että sillä pystyy tekemään helposti erilaisia silmämeikkejä ja -rajauksia. Silmänrajauskynän pakkaus näyttää tyylikkäältä ja kalliilta. Musta väri, joka himmenee kohti pohjaa paljastaen glitterin sävyn on näyttävä. Itse olen tottunut käyttämään silmänrajauskyniä, joissa on lyhyt varsi, toisinkuin tässä silmänrajauskynässä. Pitkän varren takia tuntuu, että tuotetta on vaikea saada halutunlaisesti, eikä tuotteen pigmentti ole hyvä. En pidä glitterisistä silmänrajauskynistä, jotka eivät yhdellä sivellinvedolla tee pigmenttistä jälkeä. Kun LASplashin silmänrajauskynää yrittää laittaa toisen kerroksen, se poistaa ensimmäisen kerroksen alta ja lopputuloksesta ei tule hyvää. Glitteriä on vain siellä täällä. Tätä silmänrajauskynää voi käyttää, jos ei tarvitse peittävää lopputulosta ja riittää, että glitteriä on vain paikoittain. En ostaisi tuotetta uudelleen.

Goodiebox marraskuu sleeping mask

Dr Botanicals – Pomegranate Superfood Regenerating Sleeping Mask (ovh. 9,90€): Yön yli pidettävässä kasvonaamiossa on antidioksidantteja, jotka hoitavat kasvojen ihoa. Goodieboxin mukaan tuotetta tulee laittaa ohut kerros kasvoille ja pestä se pois aamulla. Dr Botanicals Sleeping Mask on ekologinen, luonnollinen ja vegaaniystävällinen. Itse olen suhtautunut yön yli pidettäviin kasvonaamioihin varauksellisesti. Pelkään, että kasvonaamiota sotkeutuu tyynyliinaan, jos satun pyörimään unissani. Huoleni osottautui kuitenkin turhaksi. Dr Botanicals Pomegranate Superfood Regenerating yön yli pidettävässä kasvonaamiossa on erilainen koostumus verrattuna ”normaaleihin kasvonaamioihin”. Kun kasvonaamiota on levittänyt ohuen kerroksen kasvoille, kasvot eivät tunnu yhtään rasvaisilta tai että niissä olisi normaalia kasvorasvaa enempää. Dr Botanicals kasvonaamion jälkeen kasvot tuntuvat ”virkeämmiltä” ja kasvojen iho näyttää paremmalta. Yön yli pidettävä kasvonaamio sopii erityisen hyvin niille, joilla ei välttämättä ole aikaa pitää kasvonaamiota normaalisti kasvoilla parikymmentä minuuttia. Dr Botanicals kasvonaamio ei ole super kosteuttava, joten kasvojen kosteuttamiseen tämä tuote ei ole parhain. Pidän kuitenkin tuotteesta ja aion ostaa sen uudelleen, sitten kun se loppuu!

One thought on “Marraskuun Goodiebox arvostelu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s