Parhaat tuotteet kuiville hiuksille – apu hiusongelmiin

Itselläni hiukset kuivuvat todella herkästi, kiitos värjäämisen, lämpökäsittelyn ja nyt talvisen ilmaston takia. Olen testaillut useampia tuotteita, jotka lupaavat kosteuttaa kuivia hiuksia ja ravita niitä. Monet näistä hiustuotteista ei kuitenkaan sitä tee, tai vaikutus jää ainoastaan hiusten pintaan päiväksi tai pariksi ja pesun jälkeen hiukset tuntuvat yhtä karheilta kuin ennenkin. Pesen hiukset hopeashampoolla ja käytän suoristusrautaa melkein joka päivä, joten tarvitsen kuiville hiuksille syväkosteuttavia tuotteita. Itse pyrin kasvattamaan hiuksia tällä hetkellä, joten hiusten leikkaaminen koko ajan ei ole mieluinen vaihtoehto. Monien toimimattomien, niin sanottujen kosteuttavien hiustuotteiden testaamisen jälkeen lakkasin melkein jo uskomasta niiden toimivuuteen, ennen kuin tutustuin Briogeon kosteuttavaan hiustuotesarjaan: Don’t Despair, Repair!, joka on juuri suunnattu tehokosteuttamaan ja hoitamaan kuivia ja rasittuneita hiuksia. Sain testaukseen jokin aika sitten Boxycharmin kauneusboxissa näytekokoisen Briogeon strength + moisture -hiuksiin jätettävän kosteuttavan hiusnaamion, ja se oli rakkautta ensi testauksella. Näytekoon jälkeen täytyi haalia lisää Briogeon kosteuttavia hiustuotteita, sillä mikään hiustuote ei ollut toiminut yhtä hyvin, kuin Briogeon.

Arvostan Briogeon hiustuotteissa sitä, että ne ovat 90-100% luonnonmukaisesti tuotettuja. Ne eivät myöskään sisällä sulfaatteja, parabeeneja, silikoneja, ftalaatteja tai synteettisiä väriaineita. Tuotteet ovat myös vegaanisia ja pakkaukset ovat valmistettu kierrätetyistä materiaaleista. Briogeolla on hiustuotesarjoja niin kuiville, pörröisille, kiharille kuin ohuille hiuksille. Jokaiselle löytyy varmasti se sopiva tuotesarja! Oma suosikkini on ehdottomasti Briogeon Don’t Despair, Repair! -hiustuotesarja kuiville hiuksille. Tästä tuoteperheestä olen testannut syväkosteuttavaa hiusnaamiota, sekä hiuksiin jätettävää, suihkutettavaa hiusnaamiota. Tämän lisäksi olen testannut Rosarco -tuotesarjaan kuuluvaa hoitoainetta. Seuraavaksi täytyy ehdottomasti kokeilla Briogeon tuuheuttavia hiustuotteita, sekä shampoota ja hoitoainetta, joissa on banaania! Briogeon tuotteissa, joita olen itse testannut, ei ole ollut voimakas tuoksu. Ne eivät tuoksu juuri miltään, mutta näissä banaania sisältävissä tuotteissa on kuulemani mukaan voimakkaampi tuoksu.

Briogeo strength and leave-in hairmask

Jos täytyisi valita ainoastaan yksi testaamistani kosteuttavista Briogeon hiustuotteista, se olisi ehdottomasti yllä olevassa kuvassa oleva hiustuote. Don’t Despair, Repair! -hiustuotesarjaan kuuluva hiuksiin jätettävä kosteuttava hoitomaski on erittäin hyvä. Sitä on myöskin helppo ja kätevä käyttää, sillä sitä suihkauttaa suoraan kosteisiin hiuksiin suihkun jälkeen. Sitä ei myöskään tarvitse pestä pois, joten välttyy ”normaaleilta” hiusmaskien vaivalta joiden täytyy antaa vaikuttaa ennen sen poispesemistä. Tämän kyseisen hiuksiin jätettävän hiusnaamion teho on ollut huomattava. Jo muutaman käyttökerran jälkeen hiukset vaikuttavat pehmeiltä ja ravituilta. Tuote tuntuu oikeasti ravitsevan ja kosteuttavan hiusta, eikä vaikutus katoa heti pesun jälkeen, niin kuin joissain muissa testaamissani ”kosteuttavissa” hiusnaamioissa. Tuote ei anoastaan vaikuta hiuksen pinnalla, vaan sillä tuntuu olevan syvempi vaikutus. Hiukset tuntuvat myös kasvavan hieman nopeammin tämän tuotteen ansiosta. Jos kärsit kuivista hiuksista, on Briogeon Don’t Despair, Repair! -hiustuotesarja todellakin testaamisen arvoinen. Tuotesarja on ehdottomasti pelastanut omat kuivat hiukseni. Briogeon tuotteita saa BeautyBayltä sekä Cocopandalta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s