Paras kasvosuihke meikille

Tässä on yksi tuote, jota ilman en pystyisi elämään. Mario Badescun kasvosuihke. Suihkautan tätä kasvoille aina meikkaamisen lopussa, niin kuin tekisi meikinkiinnityssuihkeen kanssa. Mario Badescun suihke ei auta pitämään meikkiä pidempään kasvoilla, vaan se poistaa puuterimaisuuden kasvoilta ja saa ihon näyttämään taas ”iholta”. Suihkeen ansiosta kaikki puuterimaiset tuotteet sulautuvat yhteen, sekä ihoon ja meikki näyttää paljon luonnollisemmalta. Mario Badescun kasvosuihkeessa on paljon hyviä ainesosia, muun muassa aloe, vihreä tee ja kurkku. Kasvosuihkeesta löytyy myös kaksi muuta versiota, joista toinen sisältää ruusua ja toinen kamomillaa. Tuote tuntuu myös raikkaalta kasvoilta, toisin kuin jotkin meikinkiinnityssuihkeet. Tuotteessa on myös hyvä suutin, joten tuote laskeutuu tasaisesti kasvoille eikä iholle jää suihkeesta pilkkuja.

Itse en ole huomannut suurta eroa käyttäessäni meikinkiinnitykseen tarkoitettuja suihkeita, kuin ollessa ilman. Suihkeet antavat tunteen, että ne viimeistelevät meikin, vaikka niillä ei saattaisi olla mitään vaikutusta meikin kestoon. Kaksi suihketta, jotka ovat oikeasti vaikuttaneet meikin kestoon ja pysyvyyteen ovat olleet Milanin Make It Last Setting Spray sekä Skindinavian The Makeup Finishing Spray Oil Control. Koska meikinkiinnityssuihkeet eivät juuri vaikuta meikin kestoon, käytän mieluummin kasvosuihketta, jossa on hyviä ainesosia ja joka sulattaa puuterimaiset tuotteet yhteen. Meikinkiinnityssuihkeet, jotka lupaavat pidentää meikin kestoa saattavat sisältää ainesosia, jotka eivät ole hyviä kasvoille, kuten alkoholi. Tästä syystä en haluaisi päivittäin laittaa tällaisia tuotteita kasvoille. Joskus juhlameikin kanssa suihkautan meikinkiinnityssuihketta, joka antaa hehkun kasvolle. Ehdottomasti paras tällainen kasvosuihke on ollut Catricen Prime and Fine Multitalent Fixing Spray violetissa pullossa. Tuote antaa näkyvän hehkun kasvoille, mutta kasvot eivät kuitenkaan näytä rasvaiselta. Toinen ihan hyvä hehkun antava meikinkiinnityssuihke on Revolution Cosmeticsin Glow Fix -suihke. Tuotteessa ei kuitenkaan ole paras suutin, ja tuotetta joutuu aika rutkasti suihkuttelemaan kasvoille. Tästä huolimatta tuote antaa kuitenkin kivan hehkun kasvoille ja on suhteellisen edullinen. Jos sinulle itselläsi on helposti rasvoittuva iho, ei välttämättä tällaiset tuotteet sovi. Suosittelen ehdottomasti testaamaan Mario Badescun Facial Spray With Aloe, Cucumber and Green Tea -kasvosuihketta. Tuote löytyy ainakin Beautybayn verkkokaupasta.

One thought on “Paras kasvosuihke meikille

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s