Paras edullinen kynsilakka

Jos haet edullista kynsilakkaa, joka kuivuu nopeasti ja kestää pidempään kuin yhden päivän, on rukouksiisi vastattu. Tein mahtavan löydön, kun testasin Essencen Shine Last & Go -geelikynsilakkaa. Halusin löytää kynsilakan, joka kuivuu nopeasti ja kestää hyvänä useamman päivän, eikä se maksaisi maltaita. Essencen geelikynsilakka täytti kaikki nämä kriteerit. Olen testaillut useampia kynsilakkamerkkejä ja Essencen kynsilakat ovat ehdottomasti parhaimmasta päästä.

Essence geelikynsilakat

Mavalan kynsilakat pysyvät hyvinä kynsissä melkein yhtä pitkään kuin Essencen geelilakat, mutta niiden kuivuminen kestää pitempään. Itse lakkaan kynnet aina illasta ennen kuin menen nukkumaan ja kynsilakkaan jää helposti painaumia lakanoista. Essencen geelikynsilakoissa ei ole tätä ongelmaa, sillä ne kuivuvat todella nopeasti. Tummemmat Mavalan kynsilakat saattavat jättää jälkiä valkoisiin pintoihin, muun muassa papereihin. Essencen kynsilakoissa ei ole tätä ongelmaa.

Olen testannut muutamaa Essien kynsilakkaa, mutta ne olivat pettymys. Kynsilakat eivät olleet pigmenttisiä ja kynsilakkaa täytyi laittaa useampi kerros, jotta sai halutun värin. En näe että Essien kynsilakat ovat hintansa väärti, sillä parempia ja edullisempia vaihtoehtoja on tarjolla. Lumenen geelikynsilakat levittyvät hyvin ja kahdella kerroksella saa pigmenttisen lopputuloksen. Lumenen kynsilakat kuluvat todella helposti, huolimatta siitä käyttääkö alus- tai päällyslakkoja. Lumenen geelikynsilakka pysyy hyvänä korkeintaan kaksi päivää, kun taas Essencen kynsilakat pysyvät hyvänä itselläni useamman päivä. En edes käytä alus- tai päällyslakkoja Essencen kynsilakkojen kanssa. Vinkki, jolla saa kynsilakan pysymään paremmin on laittaa kynsilakkaa myös kynnen reunaan, eikä ainoastaan vain kynnen päälle.

Essencen geelikynsilakoissa on melko laaja valikoima. Valikoimasta löytyy nudenvärisiä, tummia ja neonvärisiä kynsilakkoja. Mukana on myös muutama metallinvärinen geelikynsilakka. Essencellä on toinen geelikynsilakkasarja Gel Shine, jota en ole vielä testannut. Tuotemerkillä on muita kynsitarvikkeita, muun muassa tuotteita kynsinauhojen hoitoon, glitter -kynsilakkoja, alus- sekä päällyslakkoja, joita täytyy ehdottomasti laittaa testaukseen! Essencen geelilakat ovat pigmenttisiä ja halutun lopputuloksen saamiseksi riittää usein vain yksi kerros kynsilakkaa. Essencen geelikynsilakkojen värit näyttävät kynsillä samalta kuin purkissa. Eikä hintakaan päätä huimaa, sillä nämä kynsilakat maksavat vain 1,99€. Jos haluat hyvän kynsilakan edulliseen hintaan, kannattaa ehdottomasti testata Essencen geelikynsilakkoja!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s