Colourpop So My Luck -luomiväripaletin arvostelu

Olin kauan etsinyt vihreää luomiväripalettia, mutta mistään ei löytynyt sopivaa ennen kuin huomasin Colorpopin So My Luck -luomiväripaletin. Colorpopilla on samaa sarjaa myös aivan ihana sininen luomiväripaletti Blue Moon, mutta tilausta tehdessäni se oli myyty loppuun. Luomiväripaletteja löytyy myös muissa väreissä, kuten persikka, violetti ja punainen. Sarjan paletit sisältävät 9 luomiväriä, joista osa on mattaisia ja osa shimmereitä. Hintaa luomiväripaletilla on 12$, joka on euroissa tällä hetkellä noin vähän päälle 10€.

Colorpop So My Luck vihreä luomiväripaletti

Colorpopin So My Luck -luomiväripaletissa yllätti sen pienuus. Paletti ja luomivärien koot olivat pienempiä verrattuna muihin luomiväripaletteihini. Yhdessä luomivärissä on 1,10 grammaa kun taas esimerkiksi Jeffree Starin Androgyny -paletissa yhden luomivärin koko on 2,52 grammaa. So My Luck -paletin pienuus ei haittaa, sillä on vaikeaa saada kulutettua luomiväripalettia loppuun.

MOTD

En ollut aikaisemmin testannut Colorpopin luomivärejä, mutta olen kuullut niistä paljon hyvää. Kaikki värit luomiväripaletissa blendautuivat hyvin, joten olin positiivisesti yllättynyt. Sävyt olivat todella pigmenttisiä lukuunottamatta vasemmalla yläkulmassa olevaa sävyä Chances are. Kyseinen luomiväri ei näkynyt silmäluomella juuri ollenkaan. Positiivinen yllätys oli paletissa olevat shimmerit. Ne olivat todella pigmenttisiä ja metallisia. So My Luck -paletti saa todella vahvat suositukset!

Vihreä silmämeikki

Meikissä käytetyt tuotteet:

Kasvot:
The Ordinary päivävoide
Maybelline Face Studio Pore Minimizing meikinpohjustaja
Maybelline FitMe Luminous meikkivoide
Maybelline FitMe peitevoide
Revolution Loose Setting Powder – Light Yellow
Misslyn Beach Please Bronzing and Contouring puuteri
Obession Isnt’ It Peachy poskipunapaletti
Colorpop Lunch Money highlighter

Kulmat:
NYX Micro Brow Pencil – Ash Brown
NYX Fill&Fluff – Ash Brown
L’Oréal Brow Artist Plumper

Silmät:
Colorpop So My Luck luomiväripaletti
Essense Crystal Crush Eyeliner – Fearless
Essense Long Lasting Eye Pencil – I Have a Green
Revolution Waterproof Gel Eyeliner
Max Factor False Lash Effect Mascara

2 thoughts on “Colourpop So My Luck -luomiväripaletin arvostelu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s