Colorpop Cosmetics arvostelu

Colourpopin tuotteet ovat sellaisia, joita olen halunnut kokeilla jo pitkään. Selasin heidän nettisivujaan, kun huomasin, että yli 50$ tilauksille kansainvälinen toimitus on ilmainen. 50$ dollarilla sai yllättävän paljon Colourpopin kosmetiikkaa, kiitos heidän alhaisten hintojen. Tilaukseen lähti mukaan meikkejä laidasta laitaan kasvomeikeistä silmämeikkeihin. Tilasin tuotteet 12.8. ja paketti saapui tulliin jo 23.8. Tullimaksuja täytyi maksaa noin 12 euron verran. Kaikki Colourpopin tuotteet oli pakattu hyvin kuplamuoviin eikä mikään tuote ollut mennyt rikki toimituksen aikana.

Colorpop kasvuotuotteet

Colourpopin tuotteissa yllätti pakkausten pienet koot. Kaikki tuotteet olivat melkein puolet pienempiä kuin mihin kuluttajat ovat luultavasti tottuneet. Esimerkiksi Colourpopin korostuvärissä on tuotetta 4,2 gramman verran, kun taas Revolutionin korostusvärissä on 10 grammaa. Tämä ei itseäni haittaa, sillä ”normaalikokoiset” tuotteet eivät tunnu kuluvan ollenkaan käytössä. Colourpopin korostusväreissä on todella uniikki koostumus. Tuote ei ole yhtään puuterimainen ja sormella painamalla siihen saa kuopan. Tuote ei ole yhtään glitterimäinen ja antaa kasvoille upean loisteen. Itse koin, että parhaimman tuloksen tämän tuotteen kanssa on taputella se sormin halutulle alueelle. Se ei myöskään näytä raidalta kasvoissa. Colourpopin korostusvärien hinta on 8$.

Colourpopin peitevoide oli pettymys. Tuote hapettuu käytössä, eli se tummuu iholla huomattavasti alkuperäisestä väristä. Jos tuote kuivahtaa iholla, sitä on vaikea saada levitettyä. Peitevoiteen hinta on 6,50$ ja melkein samaan hintaan saa paremmankin, esimerkiksi Revolutionin Conceal and Definen -peitevoiteen. En ostaisi peitevoidetta uudestaan ja käytän sitä ainoastaan silmäluomella ennen luomivärien laittoa. Otin Colourpopin irtopuuterin värissä translucent. Irtopuutereilla kiinnitän peitevoiteen silmien alle siveltimellä tai meikkisienellä. Colourpopin puuteri levittyy hyvin peitevoiteen päälle ja tuntuu kiinnittävän peitevoiteen. Puuterilla ei saa lisäpeittoa vaan se toimii ainoastaan kiinnittäjänä. Väri Translucent ei ole kuitenkaan täysin väritön. Jos Colourpopin irtopuuteria laittaa hyvin vaalean peitevoiteen päälle, muuttu sävy hieman tummemmaksi. Tästä syystä en suosittele puuterin sävyä todella vaaleaihoisille. Jos taas tuntuu, että peitevoide silmien alla on aivan liian vaalea, saa tällä puuterillla ja värillä korjattua tilanteen helposti. Irtopuuterilla oli hintaa 9$.

Colorpop cosmetics

Kuvassa näkyy tarkemmin minkälaiset ”levittäjät” tuotteissa on. Oikealla puolella näkyvää nestemäistä luomiväriä en ole päässyt vielä testaamaan, mutta postaan siitä kyllä myöhemmin! Toinen pettymys peitevoiteen lisäksi oli High Shine -huulikiilto. Colourpop huulikiillolla oli hintaa 7$ ja sen mainostettiin antavan ”ultra” kiillon. Tuote ei antanut huulille väriä eikä uskomatonta kiiltoa. Hyvää tuotteessa oli se, että se ei ollut tahmea huulilla. Huulikiilto tuoksui hennosti makealta leivokselta. Samaan hintaan saa esimerkiksi Essenceltä todella kivoja huulikiiltoja, jotka antavat paremman kiillon ja pigmentin. Silmien tussimainen rajauskynä Colourpopin verkkosivuilla maksoi 8$. Tuote oli todella pigmenttinen ja mattainen.

One thought on “Colorpop Cosmetics arvostelu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s