BH Cosmetics meikkisiveltimien arvostelu

Tilasin BH Cosmeticsin Rose Quartz sivellinsetin BeautyBayn verkkokaupasta. Hintaa tälle setille oli 21€ja se sisältää 9 erilaista sivellintä, joten yksittäiselle siveltimelle jää hintaa vain 2,33€. Ensivaikutelma siveltimistä oli todella hyvä. Meikkisiveltimet olivat todella pehmeitä ja laadukkaan tuntoisia. Siveltimet ovat paljon parempia, kuin esimerkiksi Morphen siveltimet, jotka eivät kestä käytössä kauan aikaa. Joten, jos haluat sivellinsettiisi täydennystä tai olet aloittelija meikkaamisessa, on BH Cosmeticsin siveltimet todella hyvä vaihtoehto!

BH cosmetics kasvomeikkisiveltimet

Setissä oli mukana 4 erilaista kasvosivellintä. Käytän siveltimiä itse muun muassa varjostukseen, korostukseen, aurinkopuuterin laittoon ja peitevoiteen kiinnittämiseen irtopuuterilla. Siveltimet sopivat erinomaisesti puuterimaisten tuotteiden laittamiseen, sillä ne eivät ole liian tiheitä. Nestemäisten meikkituotteiden laittaminen ei näillä onnistuisi.

BH cosmetics silmämeikkisiveltimet

BH Cosmeticsin Rose Quartz sivellinsetissä oli mukana lisäksi 5 erilaista silmämeikin tekoon tarkoitettua sivellintä. Näillä erilaisilla siveltimillä saa hyvin tehtyä kokonaisen silmämeikin, sillä siveltimien koot vaihtelevat. Myös silmämeikkisiveltimet tuntuvat laadukkailta ja niillä on helppo tehdä silmämeikki. BeautyBayn sivuilla on erilaisia BH Cosmeticsin sivellinsettejä, sekä yksittäisiä siveltimiä. Vahvat suosittelut BH Cosmeticsin siveltimille!

One thought on “BH Cosmetics meikkisiveltimien arvostelu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s