Lokakuun Goodiebox arvostelu

Ensimmäinen Goodiebox saapui jo pari viikkoa sitten ja tässä on ehtinyt testailemaan hyvin kauneusboxin tuotteita. Goodiebox maksoi 24,95€ ja se sisälsi kuusi erilaista kauneustuotetta, joiden yhteenlaskettu ovh. on 94€. Goodieboxissa sisältyviä tuotteita ei ole testattu eläimillä ja Goodieboxiin liittyessä voi luoda oman ”kauneusprofiilin”, jonka perusteella kauneusboxin tuotteita pystytään mahdollisuuden mukaan räätälöimään. Itse yllätyin positiivisesti, sillä tuotteen paketoimiseen ei oltu käytetty yhtään muovia! Goodiebox on ilmeisesti alunperin Tanskasta ja saapui nyt ensimmäistä kertaa Suomeen.

Goodiebox lokakuun tuotteet

Lokakuun Goodiebox sisälsi seuraavat tuotteet:
Sandstone Scandinavia mascara (täysikokoinen, ovh. 24€): Ripsiväri hoitaa ripsiä eri vitamiineilla, se on allergiatestattu ja pitää myös ripset kaarevina. Omat kokemukset ripsiväristä olivat hyvät. Ripsiväri ei varissut päivän aikana, ohuen ripsiharjan ansiosta ripsiväri oli helppo levittää ja se teki ripsistä pitkät. Ripset pysyivät kaarevina koko päivän. Todella hyvä ripsiväri, mutta ei silti päihittänyt omaa suosikkiani Max Factorin False Lash Effect -ripsiväriä!

Ivy Aïa Skin Tonic -kasvovesi (täysikokoinen, ovh. 6,50€): Tuotekuvauksen mukaan kasvovesi sisältää hyaluronihappoa, joka kosteuttaa kasvoja ja se on kehitelty yhdessä farmaseuttien kanssa. Ivy Aïa kasvovesi ei ärsyttänyt kasvoja yhtään, joten tuote sopii varmasti herkimmillekin kasvoille. Käytin tuotetta meikinpuhdistuksen jälkeen, mutta en ole huomannut tuotteella olevan sen kummempia vaikutuksia.

Miqura Lip Mask (ovh. 9,50€): huulinaamio sisältää jojobaa ja kollageenia, jotka kosteuttavat huulia. Huulinaamio oli todella suuri ja peitti paljon muutakin kuin pelkästään huulet. Se tuntui paksulta, kylmältä lateksiselta läpyskältä, joten käyttökokemus ei ollut kovin hyvä. Naamio oli huulilla 15 minuuttia ja huulet tuntuivat samalta kuin ennenkin naamiota. Huulet eivät tuntuneet yhtään kosteutetuilta, joten en hankkisi naamiota uudelleen.

Lokakuun goodiebox

Moshi moshi mind -hair towel (ovh. 20€): Hiuspyyhe on tartkoitettu hiusten kuivattamiseen esimerkiksi suihkun tai kylvyn jälkeen, jottei tarvitse kääriä hiuksia isoon pyyhkeeseen. Itse en käytä hiusten kuivattamiseen pyyhettä ollenkaan vaan annan ne kuivua ”vapaasti”. Hiuspyyhkeelle ei ole vielä tullut tarvetta, joten se on ollut käyttämättömänä.

Polaar Night Revitalizing Cream (näytekoko, ovh. 54,90€/50ml): Tuotekuvauksen mukaan Polaarin tuotteet ovat 95% biohajoavia ja pakkaukset kierrätettäviä. Yövoiteen pitäisi olla ravinteikas ja kosteuttaa ihoa hyvin yön aikana. Omat kokemukset yövoiteesta ovat hyvät. Voide ei tunnu raskaalta iholla ja se kosteuttaa hyvin yön aikana. Yövoiteessa ei myöskään ole liian voimakas tuoksu.

Rituals – The Ritual of Karma Foot Balm (täysikokoinen, ovh. 12,50€): Rituals jalkavoiteen pitäisi antaa viileän tunteen jaloille ja kosteuttaa jalkoja. Jalkavoiteessa on avain ihana itämainen tuoksu, joka on voimakas. Hajusteherkille ihmisille tuote ei sovi siis ollenkaan. Jalkavoide tuntuu viileältä jaloissa, mutta se ei kosteuta juuri ollenkaan. Itse kärsin jaloista, jotka kuivuvat todella herkästi, joten tarvitsen todella kosteuttavan jalkavoiteen. Paras jalkavoide, jota olen kokeillut on ollut tähän mennessä apteekeista saatava CCS Fotvårdssalva.

Lokakuun Goodieboxissa oli hyviä, sekä ei niin hyviä tuotteita. Kauneusboxin hintaan verrattuna, boxissa oli laadukkaita sekä riittävästi tuotteita. Tuotteet, jotka ostaisin uudelleen ovat Sandstone Scandinavia -ripsiväri sekä Polaar Night Revitalizing Cream.

One thought on “Lokakuun Goodiebox arvostelu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s