MOTD tumma silmämeikki glitter-rajauksella

Selailin Pinterestiä meikki-inspiraatiota varten ja huomasin silmämeikkejä, joissa oli tehty silmämeikille tyypillisesti värit päinvastoin. Eli silmänrajaus on vaalea ja muu silmämeikki on tumma. Päätin kokeilla omaa versiota kyseisestä silmämeikistä ja halusin tehdä valkoisen rajauksen. Tummanruskean silmäluomivärimeikin loihdin Revolution Reloaded Iconic Vision silmäluomiväripaletilla ja valkoiseen silmänrajaukseen käytin NYX:n valkoista nestemäistä silmänrajauskynää. NYX:n valkoinen silmänrajauskynä ei tehnyt tarpeeksi hyvää jälkeä, sillä se lohkeili ja oli laikukas. Ei auttanut, vaikka tuotetta yritti laittaa useamman kerran. Päätin korjata asian laittamalla glitteriä valkoisen silmänrajauksen päälle. Glitterin kiinnittämiseen Käytin Lit Cosmeticsin Clearly Liquid Clitter Base -tuotetta. Tämä glitterinkiinnitys ”öljy” on ehdottomasti paras tuote irtoglitterin kiinnittämiseen. Tuotetta voi joko laittaa ensin silmäluomelle ja sen jälkeen kiinnittää glitterin, tai kastaa siveltimen nesteessä ja sen jälkeen kostealla siveltimellä laittaa glitterin luomelle. Glitterinkiinnitys pohjustustuote pitää irtoglitterin todella hyvin paikoillaan ja tuotteella saa laitettua irtoglitteriä myös todella pienelle alueelle.

Tuotteet joita käytetty silmämeikin tekemiseen:

Revolution Reloaded Iconic Vision silmäluomiväripaletti
NYX Jumbo Eye Pencil Milk
NYX Professional Makeup White Liquid Liner
LIT Cosmetics Clearly Liquid Glitter Base
LIT Cosmetics Hello Sunshine Glitter
Maxfactor False Lash Effect

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s