LOréal Infaillible peitevoide arvostelu

Yksi suosikkituotteistani on ehdottomasti peitevoide ja se kuuluukin itselläni päivittäiseen meikkirutiiniin. L’Oréalin aika uusi peitevoide kiinnosti, sillä en ole koskaan aikaisemmin testannut merkin peitevoiteita. Olin aikaisemmin kuullut hyvää kyseisen merkin Infaillible More Than Concealer -peitevoiteesta, joten halusin ehdottomasti laittaa sen testaukseen. Hintaa tuotteella taitaa olla 12,90€ Sokoksella ja valitsin sen sävyssä 320 Porcelain.

L’Oréalin Infallible -peitevoide on todella peittävä ja paksu koostumukseltaan. Käytän peitevoiteen levittämiseen silmien alla meikkisientä. Tuote oli vaikea levittää ja se kuivahtaa todella nopeasti. Peitevoiteen laittamisen jälkeen silmien alle, tulee se heti levittää sienellä tai siveltimellä. Itselläni on normaali/sekaiho ja L’Oréalin Infaillible peitevoide näytti kuivalta silmien alla jo ilman puuterin laittamista. Jos itselläsi on kuivat silmänaluset, tätä tuotetta kannattaa ehdottomasti välttää. Jos ongelmana on taas rasvoittua iho ja tummat silmänaluset, voi tämä peitevoide toimia. Markkinoilla on paljon parempia peitevoiteita normaalille/sekaiholle, joten tätä tuotetta en ostaisi enää uudestaan. Parhaat peitevoiteet ovat olleet NYX:n Can’t Stop Won’t Stop, Maybellinen Age Rewind, Maybellinen Fit me ja Revolution Cosmeticsin Conceal & Define.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s